Raspunsurile Baronului

 

1. Care este programul tău de livrări în Cluj?

Livrez în maxim 24 de ore de la confirmarea comenzii. Dacă ești mult prea însetat ca să mai aștepți livrarea, poți alege să ridici comanda direct din pivnița mea de pe Regele Ferdinand 37 din centrul Clujului care este deschisă zilnic până la ora 21:00.

2. Am ambalaje goale de la tine. Ce fac cu ele? Sunt returnabile?

Toate ambalajele sunt returnabile. Ambalajele pot fi preluate direct in momentul in care se face livrarea sau pot fi duse in magazinul de pe Regele Ferdinand 37 din Cluj Napoca, cu mențiunea că ambalajele provin dintr-o comanda online. In momentul în care plasezi o comandă, la finalizare ai posibilitatea de a introduce în câmpul ”Câte sticle returnezi?” numărul de ambalaje pe care dorești să îl returnezi și butonul ”RETURNEZ STICLE”. Valoarea coșului de cumpărături va fi actualizat după apăsarea butonului ”RETURNEZ STICLE”, astfel se va aplica reducerea aferentă numărului de ambalaje returnate. Pot fi returnate doar ambalajele achiziționate de la noi. Returul de ambalaje este limitat la numărul de sticle de bere din comanda. De exemplu dacă cumperi 20 de beri, poți returna 20 de sticle. În cazul în care dorești retur de ambalaje mai ridicat decât comanda plasată te rog sa mă contactezi direct la 0750453500.

3. Livrare? 

Livrarea în Cluj Napoca și zona metropolitană Cluj este gratuită pentru comenzi de minimum 20 de beri. În cazul în care comanda este mai mică de 20 de beri se aplică un cost de livrare de 15 lei. În restul României livrăm la un cost de 30 de lei / naveta de bere. Prețul este calculat în funcție de greutatea coletului și nu de valoarea comenzii. Costul livrării va fi comunicat ulterior plasării comenzii. 

4. Sunt sigure plățile cu cardul?

Absolut sigure. Am implementat cel mai mare procesator de plăți online din România (NETOPIA MobilPay)  Astfel garantez pentru toate plățile efectuate pe www.maxvonbier.ro