Politica de transport, retur si preturi

 

SC BIER FEST 365 SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.maxvonbier.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala/bon fiscal disponibila in contul online sau transmisa pe mail, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.

Preturile prezentate includ TVA si nu includ costurile de livrare. SC BIER FEST 365 SRL este o societate platitoare de TVA.

 

SC BIER FEST 365 SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

 

Politicii de rambursare

Produsele pot fi returnate intr-un interval de maxim 5 zile de la data intrarii in posesie numai daca au fost deteriorate in timpul transportului. In cazul spargerii/deteriorarii produsului in timpul transportului, SC BIER FEST 365 SRL isi ia angajamentul sa inlocuiasca produsul pe prorpria raspundere (va acoperi transportul returului si inlocuirea produsului) sau va restitui clientilor banii aferenti produselor deteriorate/returnate.

Produsul returnat trebuia sa contina ambalajele originale si sa nu aiba semne vizibile de folosinta. Rambursarea se face in maxim 30 zile de la primirea returului, prin aceeasi metoda folosita la plata (mandat postal pentru plata la livrare sau rambursare pe card pentru plata prin card). Se ramburseaza doar valoarea produsului, fara taxele de transport.

 

Modalitati de plata disponibile 

Plata produselor comandate de pe site-ul www.maxvonbier.ro se poate efectua in urmatoarele moduri:

ramburs, in momentul in care coletul ajunge la destinatie. Se va achita si taxa suplimentara de 5 lei afisata pe website si la nivelul comenzii. Plata se va face cash, direct curierului care va livra coletul. Aceasta metoda de plata este disponibila doar pentru comenzile in valoare de pana la 500 de lei.

– in avans, plata online cu cardul. Tranzactia va fi procesata prin serviciul Stripe oferit de website-ul Stripe.com, companie prin intermediul careia se realizeaza plati online in Romania. Garantam returnarea integrala a banilor in cazul in care comanda nu se va finaliza.

– Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului cu numele maxvonbier.ro

 

Garantarea serviciului de plata online cu cardul

-Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

-Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

-Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele procesatorului Stripe. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că Stripe nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

-Stripe foloseste tehnologia 3D Secure, promovate de Organizatiile Internationale de Carduri Visa si MasterCard pentru a minimiza riscul de fraude din comertul pe internet.

 

Modalitati de transport

www.maxvonbier.ro se obliga sa expedieze bunurile catre cumparator in sistem de curierat door-to-door sau pick-up. In momentul predarii bunurilor catre societatea de curierat cu care colaboreaza, vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu bunurile. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

www.maxvonbier.ro va efectua livrari a bunurilor pe teritoriul Romaniei.

www.maxvonbier.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

 1. Livrare standard de luni pana vineri, in 1-2 zile:
 • Intre 1 si 10 Kg/colet – 25 RON
 • Intre 10 si 20 Kg/colet – 40 RON
 • Intre 20 si 40 Kg/colet – 80 RON

 

 1. Livrare rapida, in maxim 6 ore, zilnic, in intervalul 16:00-21:00:
 • Cluj Napoca – GRATUIT
 • Floresti (jud. Cluj) – GRATUIT
 • Baciu (jud. Cluj) – GRATUIT
 • Apahida (jud. Cluj) – GRATUIT
 • Feleacu (jud. Cluj) – GRATUIT

 

 1. Ridicare din magazin, zilnic , in programul de functionare de luni pana vineri intre orele 09:00 – 21:00 si in weekend intre orele 11:00 – 21:00 la punctul nostru de lucru din Cluj Napoca, str. Regele Ferdinand, nr. 37, judetul Cluj.

 

Retur

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

 

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.maxvonbier.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.maxvonbier.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

 

Date contact

SC BIER FEST 365 SRL

Strada Muzeul Apei, nr. 11, ap. 10, Sat Floresti, judetul Cluj, cod postal 407280

Telefon: 0750453500 (disponibil de luni pana vineri in intervalul orar 09:00 – 21:00)

Email: office@maxvonbier.ro

Numar Registrul Comertului: J12/1079/2020

CUI (cod fiscal): RO42416807